'E tatau ona tatou aveesea lenei mea': Clippers faia'ina lona tolu taaloga sosoo

Ae latou te lei tuua le potu loka i le Paycom Center i le po o le Aso Tofi, o le susulu o le latou sailiga o le siamupini o le taamilosaga na ufitia mo sina taimi i se amataga 2-3 ina ua talitonu le Clippers i le vaiaso i le vaitau e le lava e amata ai le popole. .
O nei mea uma ma isi mea o loʻo vaʻavaʻaia ina ua maeʻa le faiaina 118-110 i le Thunder, o se au e lua vae e faʻamoemoe e taʻitaʻia le faʻataʻitaʻiga o le lotoa i le taumafanafana a sau.
E le o se mea fou i le au tetee a le Clippers Norman Powell le faifai malie o le amataga o le vaitau, ae o loʻo faʻamoemoe le 'au e mafai ona ia vave faʻaleleia mea e aunoa ma Kawhi Leonard.
O le Clippers ma a latou fitafita tuai na taumafai e tilotilo mamao i le taimi o le tolu taʻaloga faiaina ma latou taʻutino mai e le o iloa le tulaga o Kawhi Leonard ma o Marcus Morris Sr o loʻo mamao ese mai le 'au, ma faʻanoanoa i le maliu o se pele.
"E manaʻomia ona matou faʻailoa vave lenei mea," o le tala lea a le leoleo leoleo Reggie Jackson. "Ou te manatu o le matagofie o lo tatou matutua ma taʻalo i le tele o vaitau o loʻo tatou iloa e tele lo tatou taimi o totoe, o lea e le tatau ai ona tatou popole, ae tatou te matua manaʻomia le tuʻuina atu o a tatou mea uma."
Na ta‘ua e Siaosi o le tele o aso ua mavae na faataotolia ai i le moega e aunoa ma se faata‘ita‘iga fana i le taeao ma e 10 ‘ai, 7 rebound ma le 3 fesoasoani i le 31 minute. Na ia faʻamoemoe o lana sao sili ona tumau o le a sau mai le tautala pe a maeʻa le mea moni ma faʻaalia i lana 'au ona popolega e uiga i le le lava o le malosi o toleniga ma le taulaʻi.
“E mautinoa lava o se faamuamua i le taimi nei,” o le tala lea a Siaosi. “E le’o se fa’anatinati lea, ae o le mana’omia o le atina’eina o mausa sa’o. O le a tatou le atoatoa, e i ai lava mea e mafai ona sili atu ona lelei i po uma, ae i tulaga o mea tatou te manaʻomia e amata ai. E le mafai ona e faia ia lava mea sese i lea po ma lea po, e tatau ona tatou amata fausia le 'au tatou te mananao e avea ai ma amata fausia lena 'au i le taimi nei.
Na ia fai mai o le Clippers e "toe fai" ma faia ia lava mea sese, faʻatagaina le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi (13, 21 mo le Faititili), tele fesoasoani (20, 31) ma le tele o fesoʻotaʻiga pa. “E mautinoa lava na aumai e Pi se fe’au ia i matou,” o le tala lea a Jackson, o le na maua ‘ai e 18 ma e sili ona lelei i lenei vaitau. “E tatau ona faaauau pea ona tatou atiina ae ni mausa lelei. E te iloa o se malafoni, ae e le mafai ona tatou faatali umi se’i toe fo’i le va’a i luga o le ala.”
E 18 ‘ai a le Clippers i le ‘afa muamua, ae o Jackson, John Wall ma Terensman i luma, na toe fa’aauau ai loa le kuata lona lua, ma tapunia ai loa le avanoa ma maua ai le 7 ‘ai i le lona tolu. Mo le taimi muamua i lenei vaitau, na galulue faatasi uma le au puipui a o le lelei le amataga o Norman Powell, ma togi ai Kenrich Williams, lea na maua 21 'ai i le 9-of-15 fana.
Na maua e Luke Kennard 'ai e 10 mai le nofoa. Na maua e Mann 'ai e 6, sili atu ia te ia, ma Wall e 17. Na muamua le Clippers i le Thunder i 'ai e 17 i le 11 minute a Wall i le afa muamua. Sa matua mata'utia le togi a Wall i le afa lona lua o lea na fai mai ai se sikauti NBA sa matamata i le taaloga e pei o “Old John Wall i Uosigitone”.
Ma, e pei o la latou amataga folafola 2-0 i le vaitau, na malepelepe uma i totonu o le lua minute, i se faasologa o mea faʻasolosolo faʻatasi ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o se fesoasoani, o se faʻasalaga lona lua, o se isi pasi, o se faʻasalaga lona tolu, ma le mae'a o se pasi. . .
O le loloto o le Clippers e mafai ai ona latou aveese Kawhi Leonard mai le nofoa ma taʻalo le tele o tuʻufaʻatasiga aʻo taulai atu i le fausiaina o sui tauva.
“E tatau ona tatou taaalo sili atu,” o le tala lea a le ogatotonu o Ivica Zubac, lea e 18 rebounds ma 12 'ai. "E tatau ona tatou faʻatapulaʻaina le faiaina, e tatau ona tatou faʻaleleia le toe faʻaleleia, vali, suiga o le puipuiga.
“E leai se mafuaaga e le mafai ai ona tatou o mai iinei e manumalo i nei taaloga, tusa lava po o ai e aveesea mai le taaloga. E foliga mai ia te aʻu o loʻo tatou mamao lava mai le mea tatou te mananaʻo ai, ae o le taʻaloga lona lima lenei, o le tele o taimi.
Na lagona e Wall na faʻaalia e le 'au le mea e mafai ona latou faia i le faʻataʻitaʻiga ma faʻamamafa le mea na ia taʻua o fesoʻotaʻiga puipui. Ae i le taaloga, e mou atu upu pe a tusi lima ia i latou.
“E vave tele, 2-3 itula e sili atu, ae e tatau ona tatou lagona le faanatinati… e le mafai lava ona maua i tatou,” o le tala lea a Wall. “O ai lava tatou te tuu i luga o le malae, e tatau lava ona tatou maua le avanoa e manumalo ai, ou te talitonu i ai ma ou te le manatu na tatou faia.”
O ai le Clippers ina ua uma taaloga e lima? “O le uiga o la’u tala, o mea uma e tutupu, e faigata ona malamalama i se mea,” o le tala lea a le faiaoga o Tyronne Liu. “Ua faigata ona malamalama i le taimi nei.”
Fa'apitoa i le SoCal High School Athletic Experience, o le Prep Rally e aumai ai ia te oe sikoa, tala, ma tua-le-vaaiga va'ai i mea e ta'uta'ua ai ta'aloga muamua.
Andrew Grave ose Clippers beat tusitala mo le Los Angeles Times. Na ia auai i le New York Times ina ua uma ona ufiufi Amerika lakapi ma taʻaloga ma fanua i le Iunivesite o Oregon. O ia o se faauu mai le Iunivesite o Oregon ma ola ae i le talafatai o Oregon.


Taimi meli: Nov-01-2022