Trimmer na fasiotia i se fa'alavelave mata'utia o fafie

O se tagata faigaluega na tipi laau i Menlo Park na maliu i le Aso Lua i se faalavelave fafie, e tusa ai ma le CBS News Bay Area.
O le vitio o loʻo faʻaalia ai leoleo ma le au fuimu o loʻo potopoto faʻataʻamilomilo i se fasi fafie o loʻo ufiufiina i se tapoleni samasama.
Fai mai Leoleo a Menlo Park e faapea, ina ua uma ona lipotia se tipi na paʻu i luga o se masini ogalaau, na maua ai e leoleo se tamaloa ua maliu ona o manuʻa na maua i le faalavelave.
O lo'o su'esu'eina e le Matagaluega o le Saogalemu ma le Soifua Maloloina a Kalefonia/OSHA le maliu. O le kamupani tipi laau sa taʻua o SP McLenanhan, fai mai ofisa.
Cal/OSHA e o'o atu i le ono masina e fa'amautu ai pe iai se fa'afitauli saogalemu i fale faigaluega ma tu'uina atu so'o se fa'asalaga.
(Carolina Hurricanes) Oketopa 12, 2022 Carolina Hurricanes goaltender sefe mai Columbus Blue Jackets.
O le vave faʻaaogaina o tekinolosi faʻatekinolosi i teugatupe, e-commerce, soifua maloloina ma fesoʻotaʻiga e tatala ai avanoa tuputupu aʻe mo ASEAN.
Ina ua tago le tama’ita’i na a’afia i le telefoni a le ali’i, na ia mimilo ai lona lima i lona taumafai e toe aumai, e pei ona taua i fa’amaumauga a le fa’amasinoga.
Saini i le taimi nei e aʻoaʻo mai ia Dr. Cheng - Faʻafefea ona pulea popolega ile fale faigaluega, maua mea sili, ma faʻaoga mo oe, ae le o oe.
Na taua e le tama’ita’i na a’afia i le ABC13 e fa’apea, na oomi atu o ia i le ta’avale, o le isi ua masalomia na se’i mai tupe mai lana taga, ae tu ai le isi ma le samala.
I la latou tusi o le a o'o mai Design With Fire, o tagata su'esu'e a le UC Davis o Emily Schlickman ma Brett Milligan na su'esu'e le laufanua mutia lata mai mo lesona i le lumana'i.
E faia e Emmanuel Quickly (New York Knicks) se seti faasaga i le Indiana Pacers ia Oketopa 12, 2022
Na faia e Mitchell Robinson (New York Knicks) le fana mulimuli e faasaga i le Indiana Pacers ia Oketopa 12, 2022.
3 faiga fa'atau e mana'omia ona e iloa, 2 fa'apitoa fa'asalalauga fa'asalalauga fa'atauga, ma le 1 fa'ailoga manumalo e fa'atumauina i lalo lou tamatamailima ma fa'ateleina au taimi Mega Sale.


Taimi meli: Oke-13-2022