Ta'aloga Nuggets Nanei: Nuggets vs. Clippers Odds, Lineup Amata, Lipoti Manu'a, Va'aiga, Ala Televise mo Oketopa 12

DENVER, CO – OKETOPA 10: Bruce Brown #11 o le Denver Nuggets vs. Phoenix i le kuata muamua i le taimi o le taaloga muamua i le Ball Arena ia Oketopa 10, 2022 i Denver, Colorado Suns, Mikal Bridges #25. (Ata na saunia e Matthew Stockman/Getty Images)
Fa'amafanafana ina ua mae'a le faia'ina 2-0 i le ta'amilosaga a le Thunder ma Chicago Bulls e aunoa ma Chet Holmgren. Na toe malosi malosi le Denver Nuggets i le po o le Aso Gafua, ma pasia ai Devin Booker ma isi i le taaloga fufusi 107-105 i le Ball Arena.
O le itu e sili ona mata’ina o le manumalo e le na’o le fa’agesegese lea o le malosi o Booker e fa’atapula’a ai lana fana i le 20 ‘ai, 5-of-17 mai le malae ae 2-of-9 mai le 3-point range. Ae latou te maua foi le avanoa e pasi ai le polo e aunoa ma le latou pasi sili, Nikola Jokic, ma maua ai tagata uma i le osofaiga. E mata'ina le alii talavou o Christian Brown, o Ish Smith ma le au pa o Burns Hyland.
O lea la ua liliu atu le Denver Nuggets i le Los Angeles Clippers, o loʻo taulamua i le 2-1 i le taʻaloga ma o loʻo vaʻavaʻai e faʻaauau le latou ta i le fale i le po nei. E ui o le manumalo talu ai nei a le Nuggets i le Suns na maua ai e le au fiafia se mafuaaga mo le faʻamoemoe, o faʻalavelave lata mai e faʻasino atu i le Clippers o le 'au e manumalo.
E tusa ai ma faʻalavelave lata mai mai le FanDuel Sportsbook, Los Angeles e -3.5 ma le 'au e -110 (peti $110 e manumalo ai $100). O Nuggets e +128 ma le Clippers e -165 (peti $165 e manumalo ai i le $100). Ole ta'aloga i luga/lalo o lo'o fa'atulaga nei ile 215.0.
O le Nuggets e foliga mai o loʻo faʻamaloloina manuʻa mai a latou auupega mataʻutia e lua, Nikola Jokic ma Jamal Murray. O Bones Highland ose tagata taalo foi ona o se tapuvae tauagavale i le amataga o le vaiaso nei. Centavius ​​​​Caldwell-Pope ma Aaron Gordon atonu foi e misia isi vaega.
Lipoti o Manu'a #Nuggets: Nikola Jokic (taulima), Jamal Murray (hamstring) ma Bones Hyland (agavale tapuvae agavale) o le a feagai ma le Clippers taeao.
Na o ni nai aso talu ai, na fetaui ai le Denver Nuggets ma le Phoenix Suns, o se au lea faatoa maeʻa le vaitau ma manumalo 64 ma o loʻo sauni mo se isi tauvaga malosi. O le Denver Nuggets o loʻo feagai ma taimi faigata e leʻi iai muamua.
A fua i le tele o manu’a o lo’o feagai nei ma Denver, e foliga mai o le a le maua e Michael Malone ma le aufaigaluega se avanoa i le vaitau masani, lea ua na o ni nai aso. Ae mo le Clippers, o le averesi o Powell na manatu o se faaiuga o le taaloga ona o se manu'a ivi, ae a leai e foliga lelei le au.
Afai e leai se au a Jokic, Murray, Hyland, Gordon ma KSR, o le a latou manaʻomia se faʻatinoga mautu mai Ish Smith, Bruce Brown, Zeke Nagy ma Michael Porter Jr. e faʻafetaui ai le tele o fetu o Los Angeles. tauivi, i le po o le Aso Gafua na o le 2 o le 11 mai le malae ma le 1 o le 5 mai le malae. Sa pei o se taaloga e mafai ona vave aluese.
O le ta'aloga o le Aso Lulu o le a le fa'asalalauina i le atunu'u, ae o le a avanoa mo tagata Los Angeles i luga o le KTLA network. O le fa'amatalaga ua fa'atulaga mo le 20:30 MT.
O le a taaalo Denver ma le siamupini o le Golden State Warriors i le taaloga faaiu o le taamilosaga i le po o le Aso Faraile a o lei amataina le vaitau masani i Iuta i le aso 19 o Oketopa.
Fausia lau lava nusipepa imeli FanSided i aso taʻitasi ma tala fou ma auʻiliʻiliga e uiga i le Denver Nuggets ma au taʻaloga e sili ona e fiafia i ai, ata TV ma isi mea.
© 2022 Minute Media – Ua taofia aia tatau uma. O mea o lo'o i luga o lenei 'upega tafa'ilagi e mo na'o fa'afiafiaga ma a'oa'oga. O fautuaga uma, e aofia ai filifiliga ma faʻamoemoega, e faʻavae i luga o manatu o tagata suʻesuʻe taʻitoʻatasi ae le o manatu o Minute Media poʻo ana faʻalapotopotoga faʻapitoa. O filifiliga uma ma fa'amoemoega na'o ni fautuaga. E leai se tasi e tatau ona faʻamoemoe e maua se tupe mai le palota ma faʻamatalaga o loʻo talanoaina i luga o lenei saite. Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole faitau la matou Disclaimer. Afai o oe po'o se tasi e te iloa o lo'o i ai se fa'afitauli tau tupe, vala'au le 1-800-GAMBLER.


Taimi meli: Oke-13-2022