Na gaoia e se tamaloa le fana i le fana ma le tipi pulumu a o galue i totonu o le fanua

Setema 28th. O se tagata faigaluega i le fanua Gainesville na gaoia e ni alii se toalua i le Aso Lua, Setema 27, na fai mai ai pulega.
Na maua e se sui o le Hall County Sheriff's Office se telefoni faomea faaauupegaina i le taamilosaga o Peach Hill pe tusa o le 10:45 i le taeao o le Aso Lua.
Na taua e le So’oupu a le Ofisa o Leoleo ia Derek Booth, o le 44-tausaga le matua o lo o feulaina laulaau ina ua aga’i atu ia te ia ni ali’i se to’alua o lo’o fai ufimata lanumoana, ma o le tasi o i la’ua o lo’o uu se fana.
Fai mai Booth, na aveese e alii le ufi mai le tua o le tamaloa ma le tipi pulumu mai le auala taavale. O mea faigaluega na utaina i totonu o se taavale solofanua uliuli ma alu ese ai le toalua.
O se malaga fiafia i le taeao e le tusa ai ma le tulafono na iu i se faalavelave i le Aso Sa i sautesisifo o Florida, o se eria o loo faaleagaina pea e le Afa o Ian.
I le afiafi o Iulai 22, 1991, o se tagata sa avea muamua ma loia o le puipuiga a Paul Ksicinski, Tracey Edwards, na sola ese mai le fale o Jeffrey Dahmer i Milwaukee, Wisconsin.
O le tupe teufaafaigaluega lelei litaea e faʻavae i luga o au sini o le olaga ma lou faʻapalepale lamatia e ala i le faʻasoaina o aseta ma le sailiga o le tamaoaiga.
O lo’o sailia e le NYPD se fesoasoani a le atunu’u i le sailia o se ali’i na fa’amalosi se tama’ita’i i totonu o lona fale mautotogi i Saina. Fai mai leoleo, na mulimuli atu le tagata faaoolima i le tamaitai e 27 tausaga le matua i lona fale e latalata i Market Street ma Madison Street i le aso 24 o Setema. sogi atu ia te ia ma tago atu faamalosi i lona papa, fatafata ma lona fatafata.
Na maua Eliza Fletcher i le tolu aso talu ona ave faamalosi a o tamoʻe i le taeao. O le alii na molia i lona fasioti tagata sa molia foi i solitulafono sauā na lipotia i le tausaga talu ai.
O le vave faʻaaogaina o tekinolosi faʻatekinolosi i teugatupe, e-commerce, soifua maloloina ma fesoʻotaʻiga e tatala ai avanoa tuputupu aʻe mo ASEAN.
E tusa ai ma faamaumauga a leoleo, i le va o le 1:00 i le 4:00, e 12 tulaga faapea na tutupu i ofisa eseese e lima o leoleo.
O le alo o le tama a se tina matua Asia mai Daly, Kalefonia, ua tautala ina ua fasi lona tina matua ma gaoi uma ana tupe na sefe e ni alii se toatolu sa fai o ni mea faigaluega lautele. O ata o le CCTV mai le fale o se tama’ita’i e 70 tausaga le matua, o lo’o fa’aalia ai se ali’i o lo’o ofuina lona ofu faufale ma lona pulou malo, o lo o ia uuina se laptop. “Sa faafoliga o ia o se tasi mai le PG&E, e taumafai e faasese lo’u tinamatua e tuu atu o ia i le fale,” o le tala lea a Skylar, le afafine o le afafine o le na aafia, i le NBC Bay Area. “Sa faafoliga o ia o se tasi mai le PG&E, e taumafai e faasese lo’u tinamatua e tuu atu o ia i le fale,” o le tala lea a Skylar, le afafine o le afafine o le na aafia, i le NBC Bay Area. "O le mea moni e uiga i le PG&E, o le mea lea e mafai ai e oe ona maua le avanoa e mafai ai ona maua le avanoa i le lotoifale", — рас Bay Area, слам. “Na faafoliga o ia o se tasi mai le PG&E e taumafai e faasese lo’u tinamatua e faataga o ia i totonu,” o le tala lea a Skylar, le afafine o le afafine o le na aafia, i le NBC Bay Area. “他假装是PG&E 的人,试图欺骗我的祖母让他回家,”受害者的孙女Skylar 告诉NBC 湾区。 “他假装是PG&E 的人,试图欺骗我的祖母让他回家,”受害者的孙女Skylar 告诉NBC 湾区。 "O le faʻailoga o le PG&E ma le faʻatonuga o le faʻatonuga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le NBC Bay Area." "Na ia faafoliga o ia o se tasi mai le PG&E ma taumafai e faasese loʻu tinamatua e tuu atu o ia e alu i le fale," o le tala lea a Skylar, le afafine o le afafine o le na aafia, i le NBC Bay Area.
3 faiga fa'atau e mana'omia ona e iloa, 2 fa'apitoa fa'asalalauga fa'asalalauga fa'atauga, ma le 1 fa'ailoga manumalo e fa'atumauina i lalo lou tamatamailima ma fa'ateleina au taimi Mega Sale.
O le sa avea muamua ma polofesa o le FAMU Marion Harmon, o le na pueina i le 2021 i luga o le 57 moliaga o le sauaina o manu, na osia se maliliega ma loia a le setete i le Aso Gafua.
O le to'atele o tagata fa'atau o lo'o molia Hertz ona o le faoa fa'asolitulafono o a latou ta'avale lisi ina ua uma ona latou lipotia ia ta'avale lisi i leoleo.
Na taʻu atu e Michael Fanon ia Rolling Stone na ia iloa o lana galuega faʻamalosia tulafono o le a muta i se taimi e leʻi leva ona ia molimau e uiga i le osofaʻiga o Ianuari 6.
Maua se Bachelor of Science in Digital Business ma suʻesuʻe i kamupani taʻutaʻua i le lalolagi, le Iunivesite o Ausetalia i Saute ma le taʻitaʻi o pisinisi tekonolosi Accenture.
Na tu le avetaavale i le tele o taimi ina ua le mafai e tamaiti ona pulea. E tusa ai ma le Las Vegas Journal, na taumafai le tamaititi e taofi i tua o le uili.
O Reynold Buono, lea na tatala i tua e fa’atali ai le aso o le fa’amasinoga, na ia toe ioeina lana tali ioe ina ua feagai o ia ma moliaga e lua o le faiaiga faamalosi o se tamaititi.
Ua ou sauni e tietie, pe o lea ou te manatu. O le taimi lena na fai mai ai la’u uo e teu se penitala i la’u ato a o ou malaga. O le mafuaaga e faigata.
E afe ma afe pagota a Alabama o loo tetee e faatosina atu i tulaga sauā i totonu o falepuipui a le setete.


Taimi meli: Oke-04-2022