Kawhi Leonard na sau mai le nofoa faasaga i le Los Angeles Clippers i luga o le Lakers

LOS ANGELES - Ina ua misi uma le vaitau talu ai, na filifili Kawhi Leonard e faʻatali mo sina taimi aʻo leʻi toe foʻi atu i le Los Angeles Clippers, ma avea ai o ia ma se tagata taalo sili ona faʻamoemoeina.
O Leonard, o le na auai i le au mo le taimi muamua, na filifili e aua le amataina, ma le faamoemoe e faaaoga le tele o lona taimi faatapulaaina. Na iu lava ina maeʻa ina ua toe manumalo le Clippers i le Los Angeles Lakers. Na maua e Leonard ‘ai e 14, e aofia ai ma le osooso e 21-futu i le 52.3 sekone o totoe, i le manumalo 103-97 i le Crypto.com Arena.
Na manumalo le Clippers i a latou fili i le laina laina mo le lona valu o taimi sosoo, e ui i le mea moni e lei ulufale le au taaalo a le latou au i le taaloga seia oo i le 6:25 o le kuata lona lua ma taaalo i le tolu minute mo le 21 minute atoa.
“Ua leva tele,” o le tala lea a Leonard e uiga i lona faamoemoe i le taaloga. “Ae sa ou faatalitali i taaloga e 82 i le tausaga talu ai, o lea ou te lei faamoemoeina ai le umi o le 15 minute.”
I le Ta'aloga 1, ina ua uma ona saeia lona itu taumatau pito i luma i le Ta'aloga 4 o le taamilosaga lona lua faasaga i le Utah Jazz i le aso 14 o Iuni, 2021, sa i ai Leonard i luga o le nofoa mo le taimi muamua talu ona taalo mo le San Antonio Spurs ia Novema 2013.
Fai mai Leonard na ia filifili e le amataina le taʻaloga pe a uma ona siaki faʻamaumauga ma faʻatautaia faʻataʻitaʻiga i le faʻatinoga. Latou te mananaʻo e faʻateleina ana minute toe foʻi mai, ave o ia i luga o le fola ma faʻauma le taʻaloga i tulaga maualuga sikoa.
"Ina ua ou amata, sa ou nofo mo le 35 minute i le taimi moni," o le tala lea a Leonard e uiga i le amataina ma o loʻo mafai lava ona faʻauma le taʻaloga. “Ua umi tele. O lea ou te manatu o le ata sili lea. Ae o le a tatou vaʻai pe faʻafefea mea.
Mulimuli ane, na toe foi mai Leonard i luga o le faamasinoga, e lei faamaimauina se taimi. Na ia tanumia ana ata muamua e lua, mai le vaeluagalemu, lea e masani ona fiafia e galue.
“O le uluai [Leonard] na maua le fiti, alu atu i le gataifale ma taia lana pateni laitiiti ua mou atu,” o le tala lea a John Wall, 15, i lana taaloga muamua talu mai Aperila 23, 2021. Na togi le 7 mai le 7 ma maua ai le 15 'ai i le 24 minute. . “Mo ia, o mea uma e uiga i le pao ma le pao.
"E pei o ia o se masini, e galue i ana mea, e pipii i mea e manaʻo e fai. Ma e masani ona ia faia o se toleniga. E foliga mai na te le iloa atu se tasi i ona luma. O mea uma e uiga ia te ia. leiloa po o le fana.”
O togi tolu a Leonard e leai se pao ma e 1-for-4 mai le malae. Ae na ia faia nisi o gaioiga autu, na osofaʻia e LeBron James i le faaiuga o le kuata lona fa ma ta ai se oso i lalo o le minute na totoe ina ua tapunia e le Lakers le 15-ai i le afa lona lua. fa'amaufa'ailoga.
“Na ou faia muamua lenei mea,” o le tala lea a Leonard ao ia laa ese mai le nofoa. “O le ala lena na amata ai la’u galuega. O le auala lea na ou faia ai i le mafaufau. Fai mai e pei sa ou i ai i se faalavelave ma o le taimi lava na ou saini ai i le kuata lona lua ua oo i le taimi e taalo pasiketipolo.”
Na ioe Leonard e le mafai ona taalo i se tasi o taaloga i tua i Sacramento ma i le fale ma Phoenix i le faaiuga o le vaiaso.
"E tatau ona e taʻalo i lea minute ma lea minute faʻasolosolo e faʻamalosi ai le ligament cruciate i luma," o le tala lea a Leonard. “A amata loa ona e taalo i le taaloga muamua e 38-minute, e faigofie lava ona vaivai, ae ou te faalogo i le fomai.
Ae o le a le umi na ia fuafua e taʻalo ese mai le nofoa, na fai mai Leonard atonu e manaʻomia ona faʻateleina ana minute i le 34.1 minute na ia averesi i le 2020-21 vaitau.
“E uiga uma lava i le auala e tali atu ai lo'u tulivae,” o le tala lea a Leonard. “O le a tatou vaʻai pe faʻafefea taeao ona faʻatupuina lea i luga ole taimi ma o le a amata ona ou faʻaopoopo nisi minute ma a ou sauni e taʻalo 35 minute - ou te manatu na ou taʻalo i le 33 minute pe a ou malosi - e tusa lava. i le taimi e te iloa ai pe faapefea ona ou amata.”


Taimi meli: Nov-03-2022