O le faiaina o Clippers ia Suns ua masalomia ai le faamoemoe o le siamupini o le NBA

Na agai atu Kawhi Leonard ma Paul George i le ogatotonu o le malae ao lei amataina le po o le Aso Sa i le malae o Crypto.com, o le tasi e malosi, o le isi o le a tautala. Na talosagaina fetu o le Clippers e lauga i le motu o tagata a o lei faia le taaloga muamua a le au, ma sa puupuu George ina ua luelue le ulu o Leonard.
E pei ona vaaia i le Aso Sa atoa, sa tauivi le Clippers e faafetaui le Phoenix i le latou faiaina 112-95, ma i le Taaloga 2, sa tatau ona tali le Clippers i nai fesili a o lei moemiti se siamupini.
E ui na amata e Reggie Jackson lana taaloga sosoo lona tolu, ae na tatalaina e John Wall le kuata lona tolu i le tulaga amata ma na toetoe lava tutusa Wall ma Jackson i minute.
Na fa'ai'u Paul George i 'ai e 40 e aunoa ma Kawhi Leonard ma John Wall, ma na toe tolopo e le Clippers le latou tumutumuga i le manumalo i le Sacramento Kings.
E fa'afefea ona paleni le Clippers i le fa'aogaina o le latou amataga o Ivica Zubac ma le tele o taimi e sui ai o ia i se 'au laiti? O le fa'aogaina o pucks tetele masani i le ta'aloga, na titina ai e Phoenix le Clippers mo le 'afa muamua o le 'ai e 20 'ai, ma o le latou starter Deandre Ayton na ia se'i manuia le polo mai ia Jackson.
Masalo o le mea e sili ona taua, o se faʻataʻitaʻiga lea o le vave vaivai, pe le o usitaia e le Clippers faatonuga a le faiaoga o Tyrone Liu i fafo atu o le vaitau e ui lava i le tele o a latou taleni, latou te le faia le mea sili pe afai latou te le faia mea uma?
“E le mafai ona e amataina le taaloga faapena, aemaise lava pe afai e te manaʻo e amata i se mafaufau puipuia,” o le tala lea a Liu. “E leai se alofaga tatou te taaalo ai i tua. E taaalo tagata uma i tua. E tatau ona tatou lelei atili.
Fai mai John Wall e lagona lelei lona tino ma lelei lana taalo, “sei vagana ai togi fua a Shaq”.
Na faia’ina le Clippers i se ‘afa muamua leaga, ma na vave ona te’ena e Phoenix taumafaiga uma e toe fo’i mai i le ‘afa lona lua, ma o Devin Booker na sili i ‘ai e 35 ma avanoa e 16.
I le auala lava e tasi, na faitioina ai e Siaosi le puipuiga - na ia fai mai e leaga le puipuiga i le polo, ma le puipuiga e aunoa ma le polo e leaga.
Na taalo Leonard i lana taaloga lona lua o le vaitau, lea na ia taalo ai i le 21 minute ma maua ai 11 'ai, 6 rebounds ma 2 fesoasoani, 7 'ai latalata i le laina togi fua. I se tasi po ina ua uma ona togi e Siaosi le 40 i le 39 minute e manumalo ai ia Sacramento, na ia taalo ai i le 34 minute ma maua ai le 16 'ai.
E le'i sikoa Jackson, e lima taimi na misi ai i le 24 minute ma lua fesoasoani. Na amata ona mafanafana Wall i luga o le laina i le amataga o le afa lona lua, ma avea Wall o le numera tasi o le au polo ma George ma Leonard. I se tasi po, o le sao sili ona iloga a Wall i le taimi o le Sacramento Armistice o se faufautua pito i tua na ia tuuina atu ia Norman Powell ina ua 3-for-18 le amataga o le quarterback i le amataga o le vaitau, o le tala lea a Liu ao lei kiki.
“E lei fiafia Norm ia te ia lava, ae sa talanoa atu [Wall] ia Norm ma na ona faapea atu, 'Taaalo pea, taalo pea,'” o le tala lea a Liu ao lei amataina le taaloga.
“Afai e sa’o ma malosi lau fana, e lelei mea uma. E te le misia uma fana.”
"E te iloa, Michael Jordan ma te le faia uma fana, e te iloa?" Fai mai Lou Powell. "Ma o matou o le lua sili ona lelei i le lalolagi, o lea e tatau ai ona e alu, e te iloa?"
Na alu Powell i le 4 o le 9, ma usitaia le fautuaga a Liu e tumau i le malosi, lea o nisi taimi e aoga - taoto i lalo ma misi le suiga faigofie a Leonard i le kuata lona tolu - o nisi taimi e le - taumafai e aveese le polo. Tuuina atu ia Zubak mo le titina.
E le tau fai atu Lou ia Wall e tulei pea. Na i lalo le Clippers i ‘ai e 11-0 ma e le’i maua sikoa i le tolu minute muamua o le ta’aloga, ma ina ua ulufale Wall i totonu o le malae i le valu minute muamua, na manumalo ai Booker i ‘ai e 14-10, ma atili ai loa le malosi o le Suns. .
O le loloto o le Clippers e mafai ai ona latou aveese Kawhi Leonard mai le nofoa ma taʻalo le tele o tuʻufaʻatasiga aʻo taulai atu i le fausiaina o sui tauva.
O le puipui na maua ai le laina na misi. O lana pasi muamua o le pasi atoatoa ia George mo se dunk. O lana malologa muamua o le fa'atopetope atoa o le malae, o Wall sa taumafai e fa'auma le polo i lona puimanava ma, e ui lava i fa'aletonu, sa lototele. E lei atoatoa Wall, na ia faia le 1 mai le 5 togi saoloto, ae na ia maua 17 'ai i le 7 mai le 12 'ai.
Na taalo Leonard i le 7 minute i le kuata lona tolu, faʻaauau le mamanu o lana taʻaloga muamua i luga o le nofoa, lea na ia faia ai ni suiga i vaega e tolu pe a ma le 7 minute taʻitasi - afa i le faaiuga o le afa muamua, sosoo ai ma le tolu. afa. Tapuni minute.
Fa'apitoa i le SoCal High School Athletic Experience, o le Prep Rally e aumai ai ia te oe sikoa, tala, ma tua-le-vaaiga va'ai i mea e ta'uta'ua ai ta'aloga muamua.
Andrew Grave ose Clippers beat tusitala mo le Los Angeles Times. Na ia auai i le New York Times ina ua uma ona ufiufi Amerika lakapi ma taʻaloga ma fanua i le Iunivesite o Oregon. O ia o se faauu mai le Iunivesite o Oregon ma ola ae i le talafatai o Oregon.


Taimi meli: Oke-25-2022