Ua maua e Ben Simmons, Kawhi Leonard, Jamal Murray se toe foi mai ua leva ona faatalitali i ai

Ua faamanatuina e le au a le Nuggets le manumalo o Jamal Murray i le afa taimi ma le Thunder i le Aso Gafua.
NEW YORK (AP) - Na pipii atu Ben Simmons i le puipuiga ma maua se pasi i le suiga ma na ia togi. Pe tusa o se minute mulimuli ane, na ia togiina ai se togi tolu i lana uo Brooklyn Nets.
Sa taalo Simmons mo lana kalapu tuai i lana uluai taaloga NBA talu mai Iuni 2021, ma avea ai o ia ma se tasi o le tele o igoa tetele ua toe foi i le pasiketipolo.
“Ou te faafetai ua ou i ai i luga o lenei fogafale ma toe foi i luga o le fola o le NBA,” o le tala lea a Simmons. “O lea sa ou maua ai se taimi fiafia iina.”
Na toe foi foi Kawhi Leonard i le Los Angeles Clippers ma Jamal Murray na toe foi i le Denver Nuggets, o i latou uma na malolo i le vaitau talu ai ma le ACL loimata.
E leai se masalosalo na lagona e le latou au ina ua uma ona faʻamoemoe e avea ma siamupini i le vaitau na teʻa nei, ae o manuʻa na faʻaumatia na faʻamoemoe. Na misi foi e Paul George se taimi tele mo le Clippers, ma Michael Porter Jr. na misia ni taaloga se iva mo le Nuggets.
Na latou taaalo uma i le Aso Gafua, ma Damian Lillard na toe foi i Portland ina ua misi i taaloga mulimuli e 47 o le vaitau ua mavae a o i ai le Clippers ma le Trail Blazers i le muai vaitau.
"I le avea ai ma se tagata fiafia i le taaloga, o le toe foi mai o Kawhi e manaia mo le pasiketipolo, o le toe foi mai o Jamal Murray e manaia mo le pasiketipolo," o le tala lea a Kevin Durant a Nets i luga o le malae.
E mana’o Simmons e latalata o ia e taalo ina ua uma ona fa’atau atu i le Nets ia Fepuari talu ai i se fefa’ataua’iga na a’afia ai James Harden. Na taua e Simmons faafitauli o le soifua maloloina o le mafaufau ina ua ia sailia se fefaʻatauaʻiga ma le Sixers ina ua maeʻa le faʻaletonu o le taʻaloga i le maeʻa ai o le numera 1 a Sasaʻe na faʻaumatia i le taamilosaga lona lua e Atlanta.
Ae o le herniated disc na taofia ai lana amataga i le tuai o le vaitau ma faamalosia ai o ia e faia se taotoga i le taimi o le vaitau.
Na fa'asa'oloto atoatoa, na maua e Simmons 'ai e ono, lima fesoasoani ma 'ai e fa i le 19 minute o le amataga. Na ia tuua Philadelphia vaivai, o lona manatua mulimuli o se filifiliga muamua i le 2016, na o se faiaina i le Taaloga 7 i le Hawks. Ae na foliga mautinoa o ia e pasi le polo pe taalo mai se tulaga maualalo, e ui na ia misia na o ana togi saoloto e lua.
Fai mai Simmons na ia manatu o le a popole o ia, ae na te lei faia. Na manatua e Durant le lagona popole ina ua misi le 2019-20 vaitau ona o le taotoga Achilles.
“E te fia iloa po’o a lagona o ou māmā i se ta’aloga fa’atulagaina ona e ese mai le pikiina, fa’ata’ita’i ma le ta’aloga,” o le tala lea a Durant. “O lea la, e te fia vaai po o fea o i ai ou vae i luga o le osooso. O lea e alu ese mo le tausaga ma toe foi mai ma le tele o popolega. Ou te iloa le mea na ou faia.”
O le foliga mulimuli a Leonard na oʻo mai i ni nai aso aʻo lumanaʻi Simmons, i le 2021 Western Conference semi-finals. O le toesea o Murray na umi atu, na saeia lona ACL ia Aperila 2021, ma tuua ai o ia e le mafai ona toe taumafai e toe faia le taʻaloga mataʻutia na ia onosaia ina ua ia taitaia le Nuggets i le 2020 Western Conference Finals i Walt Disney World.
"O nei manu'a umi e faigata, leaga," o le tala lea a le faiaoga o le Aai o Oklahoma Mark Dagno. “O nei alii e le toe taaalo pasiketipolo mo se taimi umi, latou te le taaalo seia oo i le 50. E faigata, e manaʻomia ai le tele o le tuuto ma le galue. O le alualu i luma, aemaise lava i le amataga, e toetoe lava a le iloa. O ia manu'a o le a le mafai ai ona e tauaveina ni mea mamafa mo se taimi umi. I le tulaga o le tausia o le tino, ioe, ou te fiafia mo ia ma moomoo ia te ia ia manuia uma. O ia o se tagata taalo lelei tele ma o le a manuia le latou au mai lona toe foi mai.”
E maualuga tele le fa'amoemoe mo Denver ona o lo'o fa'amalosia le latou lisi e ala i le nofoa fa'alua a le Kia NBA MVP.
A'o fa'asa'oloto atoatoa Leonard, o lo'o aga'i atu le 'au i le toe fo'i mai o le All-Star ma le fa'aeteete.
O le 6-futu-11 sa avea muamua ma leoleo o le All-Star ua faamoemoe o le a sauni mo toleniga a le Nets i lenei vaitau.
E maualuga tele le fa'amoemoe mo Denver ona o lo'o fa'amalosia le latou lisi e ala i le nofoa fa'alua a le Kia NBA MVP.
A'o fa'asa'oloto atoatoa Leonard, o lo'o aga'i atu le 'au i le toe fo'i mai o le All-Star ma le fa'aeteete.
O le 6-futu-11 sa avea muamua ma leoleo o le All-Star ua faamoemoe o le a sauni mo toleniga a le Nets i lenei vaitau.
Metropolitans 92 O le Wembanyamas o le a taʻalo taʻaloga sili Scoot Henderson ma G League Ignite i faʻaaliga e lua.
Na fa'ailoa e le Cavaliers o le a toe fa'atauaina Mobley a'o lumana'i le ta'aloga a le au i le aso 19 Oketopa.
Fai mai Towns na ia "vaaia lelei" i le amataga o le vaitau i Minnesota ia Oketopa 19 ina ua maʻi.
I le taimi o le tolauapiga faaleaoaoga i Charleston, Karolaina i Saute, sa faatulagaina ai e le au Sixers ni malaga i fanua i nisi o falemataaga o talafaasolopito.
I le kilikiina o le "Auina atu" ua e malie i Tulaga o le Fa'aoga ma Faiga Fa'alilolilo. E te ioe o le a fa'aogaina au fa'amatalaga patino e lafo atu ai feso'ota'iga e uiga i oloa ma au'aunaga e feso'ota'i ma le NBA ma fa'asoa atu au fa'amatalaga patino i pa'aga ma fa'alapotopotoga a le NBA ina ia mafai fo'i ona latou fa'afeso'ota'i oe e uiga i oloa ma auaunaga. auaunaga atonu e te fiafia i ai. .
Afai e faigata ona e mauaina soʻo se mea o loʻo i luga o lenei upega tafaʻilagi, faʻamolemole asiasi i la matou itulau avanoa.


Taimi meli: Oke-04-2022